GÉL LAK

16.Jun 2019, 23:21 v kategórii Blog

GÉL LAK, KTORÝ VYDRŽÍ UMÝVANIE RIADU A PODLAHY

Benefity Gél laku Gelish vaše zákazníčky posadia na zadok. Konkrétne do kresla vo vašom salóne pre dokonalú manikúru. Ak chcete svojim zákazníčkam ponúkať kvalitné produkty, prečítajte si 4 výhody Gél laku Gelish. Ak nie, prajeme Vám pekný deň.

PRIRODZENÝ VZHĽAD

„Prosím, nech vyzerajú čo najviac prirodzene.“ Šesť slov, ktoré z úst našich zákazníčok poučujeme najčastejšie. Prajú si nechty nie príliš dlhé, s tenkou vrstvou farby. Často spomínajú na prvé umelé nechty, ktoré „odšprngli“ pri viazaní šnúrok, neprirodzené dlhé a hrubé. Gél lak Gelish je blízka alternatíva pre tie ženy, ktoré chcú mať nechty upravené, no odmietajú sa vzdať ich prirodzeného lesklého vzhľadu.

TRVÁCNOSŤ

Umývajte riad i okná, upratujte domácnosť, športujte. Bez obmedzenia vydrží Gél lak Gelish Vám i Vašim zákazníčkam minimálne 21 dní. Samozrejme,pri dodržaní správnych postupov a bez kombinácie ďalších značiek. Školenie je ideálny spôsob ako sa o tom presvedčiť

.

ZBOHOM, PILNÍK

Ak sa Vám vybavuje predstava ako vietnamské manikérky s rúškami na ústach rýchlo prechádzajú brúskou či kovovým pilníkom po nechte, vymažte si ju z hlavy. Rúško si nechávajú, pretože zvyšky gélu či akrylu spolu s vrchnou vrstvou nechtu sa dostávajú do vzduchu v ich blízkosti. Takýto vzduch nechcú dýchať celý deň. Navyše, nechtové lôžko pri opakovanom pilníkovaní dostáva zabrať a mnohokrát je zničené doživotne.

Pri odstraňovaní starého Gél laku sa v našom salóne nepoužívame pilníky ani brúsky. Používane špeciálny prípravok, ktorý nanesieme na nechty a necháme pôsobiť. Po pár minútach možno jednoducho Gél lak odlúpiť a nechtové lôžko dočistiť šetrnými prípravkami. Na webe www.gelish.sk tieto prostriedky nájdete medzi základným tekutinami a pomôckami, Nájdete tam i správne postupy pre odstraňovanie a nanášanie Gél laku.

KOPEC FARIEB, DVE VEĽKOSTI

Gél laky Gelish sú dostupné vo viacerých farebných odtieňoch. Žiarivé letné, pastelové prirodzené či trblietavé na výnimočné príležitosti. Od alabastrovej bielej po zelenú. Vybrať si môžete z balenia 9ml alebo 15ml.


SM&JM s.r.o. - Nails&Spa center je výhradný dovozca Gél lakov pre slovenský a český trh ako ostatných produktov HAND&NAIL HAROMONY. Okrem vlastného salónu ponúkame školenia a produkty tejto nami otestovanej značky na predaj. Keď odídu vaše zákazníčky so zdravým a prirodzenými nechtami spokojné, vrátia sa. Bonus k tomu - poštovné nad 79 Eur máte grátis.

Predchádzajúci článok Následujúci článok