Odstraňovanie Gél laku

23.Aug 2016, 17:48 v kategórii Pracovné postupy

Permanentná manikúra, čiže lakovanie gélovým lakom, vydrží na nechtoch až 21 dní. Je to skvelé. No ako budú nechty vyzerať potom? To je otázka, ktorú by si mala položiť každá zákazníčka pred prvou aplikáciou služby. Či už sa bude nanášať gélový lak, gél alebo akryl. Gélový lak je v nechtovom dizajne skutočný prevrat. Vyvinuli ho pre moderné ženy, ktoré si potrpia na prirodzený vzhľad nechtov.

Pri správnej aplikácii a dobrom výbere značky možno dosiahnuť skvelý výsledok. Nechty pod lakom spevnejú a narastú do dĺžky, do akej sa im to s klasickým lakom nikdy nepodarilo. Aj na Slovensku si ženy obľúbili gélový lak, najmä pre jeho prirodzený vzhľad. Problém nastáva, keď sa lak odstraňuje. Pri správnej aplikácii by totiž nechty mali aj po jeho odstrá- není zostať nepoškodené.

Gélový lak sa eliminuje špeciálnym odstraňovačom, ktorý sa na necht aplikuje fóliou. Doba jeho pôsobenia by nemala byť dlhšia ako 10 minút, potom by sa mal odstrániť pilníkom (Buffer 220/280), nie kovovými pomôckami. Ak sa gélový lak pravidelne odstra- ňuje prebrusovaním celej nechtovej platničky pilníkom alebo brúskou, môže dôjsť k jej vážnemu a prípadne aj trvalému poškodeniu. V salóne Nail & Spa center v Žiline používame novinku – parný odstraňovač. Nechty vôbec neprídu do styku s eliminačnou látkou, pretože gélový lak odstráni para.

Predchádzajúci článok Následujúci článok